spot_img
spot_img
spot_img
22.9 C
İstanbul
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

KOBİ’lere internet semineri

‘İnternetle Güçlü Kobi’ adlı semineri, ATO ile uluslararası internet araştırmaları kuruluşu İnteractive Advertisement Bureüu (IAB) Türkiye Merkezi organize etti. Katılımcılara internetin gelişimi, iş hayatına ve reklamcılığa getirdiği yenilikler ile sunduğu olanaklar anlatıldı. Konuşmacılara ‘re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu’ hakkında da bilgi verildi.

ATO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özel yaptığı konuşmada bilim ve teknolojide 90’lı yıllarda yaşanan olağanüstü sıçramanın üretim ve iletişim olanaklarını artırdığını anlattı. Özel \”Glabal rekabetle başa çıkabilmek için KOBİ’lerin uluslarası pazarlar, ihaleler, ikili işbirliği teklifleri, KOBİ programları, KOBİ destekleri ve sektörlerine ilişkin bilgi, teknoloji ve yayınlara hızlı ve güvenilir bir şeiklde ulaşmaları gerekmektedir\” dedi.

Daha sonra IAB Türkiye Genel Koordinatörü Aygen Tezcan sunum yaptı. Ardından; sahibinden.com internet sitesinden reklam-satış uzmanı Banu Barbarosoğlu, dijital pazarlama iletişim danışmanı Çağan Çağlar, Nokta Medya Müşteri Direktörü Tuna Gürel, kariyer.net Anadolu Birim Müdürü Didem Arıkan konuşmalarını gerçekleştirdi.

Diğer Yazılar

Son Yazılar