spot_img
spot_img
spot_img
24 C
İstanbul
Cumartesi, Temmuz 27, 2024
spot_img

İnsan Kaynakları Profesyonelleri, Philips’in Süt Saatim Projesi ile Tanıştı

Etkinlikte, Philips Avent tarafından 2015 yılı Emzirme Haftası’nda lansmanı yapılan ve bugüne kadar 60’a yakın şirkete destek verilen ‘Süt Saatim’ projesi insan kaynakları yöneticileri ile paylaşıldı.

 

İnsan kaynakları profesyonellerini bir araya getiren Yetenek 4.0 – Seçme Yerleştirme ve Yetenek Yönetimi Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer alan Philips Personal Health Genel Müdürü Milena Elmasoğlu, ‘Çalışan Anneler, Anne Sütü ile Beslenen Bebekler’ başlıklı konuşmasında doğum izninden dönen annelerin iş yaşamlarında yaşadıkları sıkıntılara, Süt Saatim projesi ile şirketlerde bu konuda yarattıkları farkındalığa ve sağladıkları desteklere ilişkin bilgiler verdi.

 

Elmasoğlu etkinlikte yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Philips Avent olarak, ürünlerimiz ve projelerimizle annelerin hem hamilelik hem de 0-3 yaş gibi önemli bir dönemi huzur ve mutlulukla geçirebilmesi için çalışıyoruz. Anne sütünün taşıdığı hayati önem tüm dünyada kavranmış durumda… Biz de 2015 yılında Emzirme Haftası’nda lansmanını yaptığımız Süt Saatim projemiz ile emzirmenin bizlerin geleceği olduğunun altını çiziyor, annelerin işe döndükten sonra da bebeklerini anne sütü ile besleyebilmeleri için iş yerlerinde süt odaları kurulması için danışmanlık ve ürün desteği sağlıyoruz. Proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 60 şirkette anneler için süt odası sağlayarak, 6000 kadına ulaşmayı başardık. Bugün burada İnsan kaynakları profesyonellerine projemizi anlatmaktan gurur duyuyoruz ve onlar vasıtasıyla kurumların farkındalığının artacağını umut ediyoruz.”

 

Siz de kurumunuzda bir süt odası olsun istiyorsanız proje hakkında detaylı bilgi almak için [email protected] ve [email protected] e-posta adreslerine mail arayabilir ve 0850 222 74 45 numaralı telefonu tuşlayabilirsiniz.

Diğer Yazılar

Son Yazılar