spot_img
spot_img
spot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img

YapıKredi’den Kobilere Özel Hizmetler

Kefalet desteğine KGF koşullarını sağlayan KOBİ tanımına haiz tüm girişimciler, esnaflar, KOBİ’ler, tarımsal işletmeler, çiftçiler ve serbest meslek mensupları ile ihracatçı firmalar başvurabilirler. İşletme sermayesi ihtiyacını finanse etmek, Ar-Ge yatırımlarıyla rekabet gücünü artırmak, yeni iş kurmak, işyerini taşımak gibi farklı ihtiyaçları için işletmeler, bankamız aracılığıyla KGF teminatına başvurabilir ve ihtiyacı olan finansmana rahatlıkla ulaşabilirler.

 

KGF’nin ekonominin lokomotifi olan KOBİ’leri desteklemede önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyoruz. Yapı Kredi olarak teminat zorluğu yaşayan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere KGF kefaletiyle krediye kolay ulaşım imkanı sağlıyoruz. Buna göre KOBİ’lerimizin, hem Hazine destekli kefalet programlarında hem de özkaynak destekli programda, nakdi ve gayri nakdi kredilere erişimlerini kolaylaştırıyoruz.

 

KGF teminatıyla kredi imkanından yararlanmak isteyen KOBİ’lerinYapı Kredi şubelerine  gelerek bu taleplerini Kobi Portföy Yönetmenlerimize ilettikleri takdirde KGF kefaleti ile kredi başvurularını alarak hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz.

KOBİ’lere özel krediler ve paketler

Öte yandan Yapı Kredi olarak KOBİ bankacılığında sektörlere özel çözümler oluşturmak en temel hedefimiz. Örneğin imalat sektöründeki KOBİ’lere özel olarak hayata geçirdiğimiz İmalat Destek Programı kapsamında metal ürünleri, makine teçhizatı, plastik, mobilya ve farklı imalat sanayi alt sektörlerinde faaliyet gösteren firmalara pek çok imkan sunuyoruz. Program kapsamında yer alan Temel Kredi Çözümlerimiz ile bu alandafaaliyet gösteren firmalara özel iki farklı ana kredi ürünü sunuyoruz.Ödemesiz Dönemli Yatırım Destek Kredisi ile işini büyütmek isteyen KOBİ’lerin, özellikle makine, üretim ekipmanı, ham madde ve ara mamül alımlarındaki finansman yükünü ortadan kaldırılmayı amaçlıyoruz.

Belli bir iş hacmine ulaşan ancak AR-GE yatırımı ile pazarını genişletmek isteyen imalatçı firmalarımız için de Ödemesiz Dönemli ARGE – İnovasyon Destek Kredisi ürünümüzü sunuyoruz. İhtiyaca Yönelik Diğer Kredi Çözümleri içerisinde yer alan 5 farklı kredi ürünümüzle de imalatçı firmaları destekliyoruz.

Fuarlar özellikle yeni müşterilere ulaşmak ya da pazarını genişletmek isteyen firmalar için çok önemli etkinlikler. Bu ihtiyaca yönelik geliştirdiğimiz “Fuar ve Sergi Katılım Destek Kredisi ile de firmalarımızın tanıtım çalışmalarına destek oluyoruz. KOBİ’lerimize sunduğumuz Ofis ve Ekipman Kredisi ile temel ofis ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyoruz, Araç ve Filo Kredisi ile deticari araç alımlarında firmalara yardımcı oluyoruz. Kısa dönemli projelerde doğacak personel ihtiyacı için de müşterilerimiz Dönemsel Çalışan Finansmanı Kredi’mizdenyararlanabiliyor. Ayrıcayeni iş fikirlerinin hayata geçmesi, yeni ürünlerin geliştirilmesi ve üretimi sürecinde oluşabilecek finansman ihtiyacı için de Fikir Benim Kredisi’ni sunuyoruz.

Kredi Harici Finansal Çözümler kapsamında ise müşterilerimizYapı Kredi Leasing’de özel fiyatlama, Yapı Kredi KOBİ Bankacılığı Sedir ve Sedir Dış Ticaret Paketlerinde indirim, World Business Kart yıllık kart aidatı muafiyeti, indirimli senet avantajları, Self Servis World Ücretsiz Tanıtım Kampanyası gibi avantajlardan yararlanabiliyor.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren otel, pansiyon, acente gibi küçük ve orta çaplı işletmelere yönelik sunduğumuz Ödemesi Kolay Turizm Kredisi’ni sektördeki yatırım ihtiyacını ve sezonsal gelir değişimini dikkate alarak hazırladık. Krediyi 24 aya varan vade ve 6 aya varan ödemesiz dönem imkânıyla müşterilerimize sunuyoruz.Sektörel kredi ürünlerimizin yanı sıramüşterilerimizin yatırım ve işletme sermayesi ihtiyaçlarına özel pek çok farklı kredi ürünümüz bulunuyor.

Sektörel kredilerimizin yanısıra müşterilerimizin yatırım ve işletme sermayesi ihtiyaçlarına özel pek çok farklı kredi ürünümüz bulunuyor. Müşterilerimize, yatırım kredilerinde o yatırıma özel ödeme planı sunuyoruz.İşletme sermayesine yönelik kredilerimizde ise müşterilerin nakit ihtiyacı ile sektörlerin nakit akışına göre ödeme planı sunan finansman ürünlerimiz bulunuyor.  Esnaf ve KOBİ’lerin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için yılın belirli dönemlerinde kredi kampanyaları da düzenliyoruz. Dönemsel kampanyalarımıza ek olarak müşterilerimizin kısa vadeli nakit ihtiyacını karşılamak için faizsiz kredimiz, masrafsız kredimiz ve ödemesiz dönemli kredilerimiz de bulunuyor.

Kredi ürünlerimizin yansıra bugüne kadar 250 binin üzerinde müşterimizin üye olduğu KOBİ Bankacılığı paketlerimiz ile müşterilerimize bankacılık işlemlerini tek bir ücret ödeyerek gerçekleştirme imkanı sunuyoruz.

Çam ve Sedir paketlerimizle yoğun ve orta yoğunlukta bankacılık işlemlerine sahip KOBİ’lerimiz, internet ve telefon bankacılığında ücretsiz EFT ve havale, hesap işletim ücreti muafiyeti,  nakit destek kredisinde özel fiyatlama, üye iş yeri aidatı muafiyeti gibi çeşitli avantajlardan yararlanıyor. İşlem yoğunluğu daha az olan müşterilerimiz Defne, turizm sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimiz Palmiye ve tarım sektöründeki müşterilerimiz de Nar paketlerimizle farklı avantajlardan yararlanıyor.

İşletmelerin bankacılık ihtiyaçlarının yanı sıra dış ticaret işlemlerinde de destek vermek için dış ticaret üzerine faaliyet yürüten KOBİ’lere özel “Sedir Dış Ticaret” paketlerini hayata geçirdik. Sedir Dış Ticaret paketlerimizi yapılan işlem yoğunluğuna göre mini ve maksi seçenekleriyle sunuyoruz. Dış ticaret odaklı bu paketlerimiz firmalara ithalat ve ihracat işlemlerinden doğan farklı masraf ve komisyonlarda önemli avantaj ve muafiyetler sağlıyor. Firmaların bir yıl boyunca yalnızca tek bir ücret ödeyerek bankacılık ve dış ticaret işlemlerini gerçekleştirmelerine imkan tanıyor.

Diğer Yazılar

Sosyal Biz

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılar