KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Değerlendirme Toplantısı

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Değerlendirme toplantısı KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, Jüri Üyeleri, ödül alan KOBİ’ler ile ödül töreninde emeği geçen KOSGEB ve Halkbank çalışanlarının katılımlarıyla 25 Aralık 2012 tarihinde Ankara Palas Devlet Konukevi’nde gerçekleştirildi.

Destekler-Teşvikler Hit: 1698 / Yorum: 0 / 2 Ocak 2013 13:21
KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Değerlendirme Toplantısı
-A +A

Başkanlığımızın ilk olarak bu yıl uygulamaya aldığı ödül töreni  ile ilgili edinilen bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, ileriki uygulamalara yönelik görüş ve önerilerin alındığı değerlendirme toplantısında, KOBİ ve Girişimcilik ödülleri sürecine katkı sağlayanlara plaket verildi.
Değerlendirme toplantısının açılışında konuşan KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan; “KOBİ’lerin rekabet gücünü artıma, teknoloji düzeylerini yükseltme, Ar-Ge ve inovasyon kapasitelerini geliştirme, işbirliği tesisi, yeni girişimcilik ve finansmana erişim olanaklarını iyileştirme huşularında destek politikaları geliştiren ve uygulayan KOSGEB olarak, başarılı işletmelerin ve girişimcilerin ödüllendirilmesi amacı ile her yıl düzenlenmesi planlanan KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri uygulamasının ilkini 20 Kasım 2012 tarihinde Sayın Başbakanımızın teşrifleri ile başarıyla gerçekleştirdik." dedi.

"Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü, Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri ve Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri ana kategorilerinde olmak üzere toplam 8 kategoride, 40 KOBİ ve girişimcinin finalist olarak belirlendiği KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri ile ülkemizin 2023 vizyonu doğrultusunda girişimcilerimize ve KOBİ’lerimize yön vermeyi, destek olmayı, başarılı KOBİ’leri artırmayı amaçladık." diyen Kaplan: "Bu amaç doğrultusunda Halkbank’ın destekleriyle başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik. Bugün burada bulunan başta Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan’a, değerli jüri üyelerimize, ödül öncesi ve sonrasındaki çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel olarak her yıl düzenleyeceğimiz ödül töreninin KOBİ’lerimize ve girişimcilerimize hayırlara vesile olması diliyorum.’’ dedi.

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ise Halkbank olarak kuruluş amaçları doğrultusunda KOBİ’leri, esnafı ve girişimcileri her zaman desteklediklerini belirti ve sözlerine şöyle devam etti; ‘’Halkbank olarak ülkemizin esnafına, sanayisine en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bankamız, öncelikle KOBİ bankası ve esnaf bankasıdır. Bu anlamda 2012’de Türkiye’de KOBİ ve esnafımız, kendilerine yönelik çıkardığımız ürün ve hizmetlerle daha iyi imkânlara kavuşmuştur. KOSGEB ile ülkemizdeki girişimcilerin eğitimi ve kredi desteği için yaptığımız işbirliği ve başarılı KOBİ’ler ve girişimciler için düzenlenen ödül töreni KOBİ’lere ve girişimcilere başarıyla ulaştığımızı göstermektedir. KOSGEB ile işbirliğimiz devam edecektir.”

Konuşmaların ardından KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödüllerine katkı sağlayan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ile Jüri üyelerine plaket taktim edildi.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları