spot_img
spot_img
spot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img

İş Dünyasına Özel Asus Business Çözümleri

Teknolojiye doğru yatırımı yapan, inovasyonu iş süreçlerinde verimliliğe dönüştüren şirketler kazanıyor. Başarıya giden en kısa yol, ihtiyaçlara kusursuz yanıt veren ürün ve çözümlere yatırım yapmaktan geçiyor. Buna karşın, her kurumun ihtiyacı, çalıştığı sektöre ve iş hacmine göre değişiyor. Büyümeyi hızlandıracak doğru teknoloji çözümlerini bulmak bu nedenle zorlaşıyor.
 
Dünyanın en beğenilen şirketleri arasında yer alan lider bilgisayar üreticisi ASUS, geniş ürün yelpazesi sunduğu BUSINESS serisinde yer alan bol ödüllü bilgisayarla şirketlerin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılıyor. Teknoloji üreticiliğinde 30 yılı aşkın global tecrübeye sahip olan ASUS’un uzmanlığı ve inovasyonu, her ihtiyaca yönelik geniş kurumsal ürün gamıyla Türkiye’de ASUS BUSINESS adıyla büyümeyi hedefleyen şirketler için katma değerli yatırımlara dönüşüyor.
 
Kurumsal İhtiyaçlara “Terzi İşi” Çözümler
 
Tüketici elektroniğinde daha yüksek işlem gücü ve daha kaliteli bir ekran, ihtiyaçları büyük oranda karşılayabiliyor. Ne var ki iş dünyasının beklentileri için bu iki unsur sadece başlangıç sayılıyor. Şirketler faaliyet alanlarına, büyüklüklerine ve çalışma standartlarına göre kendine özgü pek çok ek ihtiyaçla teknoloji arayışına giriyor.
 
ASUS, ile tüm iş süreçlerini tek bir bilgisayara emanet etmesi gereken KOBİ’lerden, yüzlerce kişinin aynı proje üzerinde çalıştığı sektör devlerine kadar her kurumun profiline tam oturacak, “terzi işi” teknolojiler sunuyor. İş hayatının zorlu koşullarına uygun şekilde tamamı askeri düzeyde dayanıklılığa sahip, yüksek mühendislik harikası ASUS, prestijli ödüllerle kendini kanıtlamış dizüstü, masaüstü ve All-in-One bilgisayarlardan oluşuyor.
 
Kurumsal Veri Her An Güvende
 
Dijital çağda her şirketin en değerli sermayesini sahip olduğu kurumsal veri oluşturuyor. Bu dijital varlığı korumak için, cihazın kendisinden başlayıp tüm şirketin dahil olduğu iş ağına uzanan güvenlik zincirinin ileri düzey teknolojilerle korunması gerekiyor. ASUS, üç katmanlı yenilikçi güvenlik yaklaşımıyla yazılım koruması, veri güvenliği ve IT yönetimi düzeylerinde uçtan uca tam koruma sağlıyor.
 
Parmak izi okuyucu ve yüz tanıma gibi gelişmiş doğrulama seçeneklerinin yanı sıra, USB port kontrolü sayesinde cihazlardan izinsiz veri kopyalanmasının önüne geçiliyor. Kurumsal bilgisayarlara özel webcam güvenlik koruması ise, olası bir güvenlik ihlali neticesinde yaşanabilecek izinsiz görüntülemeleri engelliyor.
 
Şirketler, rekabette öne çıkmalarını sağlayacak hassas bilgileri uzaktan cihaz kilitleme ve kurumsal düzeyde ağ giriş yetkilendirmesi gibi gelişmiş teknolojilerle her an, her yerde koruma altında tutuyor. ASUS sayesinde şirket çalışanları ister masa başında ister ofisten uzakta olsunlar, kurumsal verinin her an güvence altında olduğunu bilmenin rahatlığıyla iş yapıyor.
 
Çok Yönlülük Arayan Profesyonellere Özel
 
ASUS’un yeni nesil ofis ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ExpertBook Serisi, çok yönlü ihtiyaçlara yanıt veren geniş bir ürün ailesi sunuyor. Çok yönlü profesyonellere iş hayatında eşlik eden ExpertBook serisi bilgisayarların ortak özellikleri ise daha hafif, daha dayanıklı ve daha yüksek performanslı olmaları.
 
Her bütçeye uygun, kaya gibi sağlam beş ayrı modelle iş dünyasını selamlayan ASUS ExpertBook P Serisi, harici ekran kartı ve yüksek hızlı SSD depolama gibi özelleştirilebilir yönleriyle kurumsal ihtiyaçlara eksiksiz yanıt veriyor. ExpertBook serisinin sıra dışı üyesi C214 ChromeBook ise 360 derece dönebilen menteşesi ve tam katlanabilir, dokunmatik ekranıyla çok farklı kullanım alanlarına dahi ASUS kalitesini ulaştırıyor.
 
En Bilinen Ofis Problemleri Tarih Oldu
 
Güç kaynağına erişim için yapılan “priz savaşları” ve sürekli gidip gelen kablosuz internet bağlantısı, her ölçekte şirketin tanık olduğu gündelik problemler arasında başı çekiyor. ASUS ExpertBook Serisi’nde yer alan dizüstü bilgisayarlar, üstün performans ve güçlü donanım özelliklerinin yanı sıra bu sorunları ortadan kaldıracak teknolojiyle donatıldı.
 
Ofis içindeki internet sorunlarını tümüyle çözmek için 8,5 kata kadar daha hızlı çalışan ve 300 metreye kadar mesafelerde sorunsuz bağlantı kuran yeni nesil Wi-Fi teknolojisi belirli ExpertBook modellerinde yer alıyor. Tek şarjla gün boyu devam eden mesaiye kesintisiz uyum için 24 saat pil ömrüne sahip modeller de yine ASUS ExpertBook serisinde bulunuyor.
 
Basınç, nem ve ani darbe konularında askeri düzeyde testlere tabi tutulup, tümünü başarıyla geçen ASUS ExpertBook serisi bilgisayarlar, ofislerde yaşanabilecek her küçük kazada yüklü masrafların önüne geçiyor.
 
Daha Hafifi Yok: ASUS ExpertBook B9450
 
Kurumsal kullanım için en çok tercih edilen dizüstü ekran boyutlarının başında 14 inç geliyor. Bu klasmanda sadece 870 gram ağırlığıyla dünyanın en hafif bilgisayarı olan ASUS ExpertBook B9450, sık hareket eden ve masaya bağlı kalmak isteyen profesyonellerin yüksek performans ihtiyaçlarını karşılıyor. Ultra ince çerçevenin %94’ünü kaplayan NanoEdge ekran teknolojisi, ExpertBook B9450’yi ofisin yeni gözdesi haline getiriyor.
 
Gün boyu devam eden iş temposunda profesyonellere eşlik edebilmek için 24 saate kadar pil ömrü sunan ASUS ExpertBook B9450, en iyi yazma deneyimi için tasarlanmış ErgoLift menteşesiyle uzun mesai saatlerinde konfor sağlıyor. ASUS’un dizüstü bilgisayar üretiminde uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve uzmanlığıyla tasarlanan bu yenilikçi menteşe sayesinde cihazın alt kısmında etkin havalandırma sağlanıyor ve soğutma verimliliği artırılıyor. Bilgisayarın alt kısmının havada kalması sayesinde kullanıcıya eşsiz bir ses deneyimi sunuluyor.
 
Klavyenin altında bulunan fare alanını ikinci bir ekrana dönüştüren NumberPad teknolojisi, iş süreçlerinde verimliliğin yeni ufuklarını çiziyor. Kullanıcılar, bu yenilikçi ekranda tek dokunuşla dokunmatik yüzey ve dijital bir tuş takımı arasında geçiş yapabiliyor. Böylelikle klavye alanı genişletilmeksizin, tam boyutlu bir tuş takımı dizüstü bilgisayarlarda da kullanılabiliyor.
 
Uzmanlar için Hazır Bilgisayar 
 
Kurum içi işleyişin temelini oluşturan masaüstü bilgisayarlar, ASUS ExpertPC serisinin sunduğu kolay yükseltme imkanıyla birlikte çok daha verimli bir seçenek haline geliyor. Şirket için alınan bilgisayarlar, gelecekte değişen teknoloji ihtiyaçları gereği donanım güncellemesine ihtiyaç duyabiliyor. ASUS ExpertPC modelleri, performans ve kalitenin yanı sıra esnek donanımlarıyla da kolay yükseltme sağlıyor.
 
En üstün performans için Intel Core i9 ailesine kadar güçlendirilebilen işlemci ve SSD depolama seçenekleri sunan ExpertPC serisi, ASUS’un verimlilik odaklı İş Yöneticisi ve Kontrol Merkezi gibi çözümleriyle toplu olarak kolayca yönetilebiliyor. Yüzde 100 katı kapasitör ve tüm ASUS Expert Serisi gibi askeri düzeyde dayanıklılıkla üretilen bilgisayarlar, malzeme kalitesini birinci sınıf işçilikle taçlandırıyor.
 
Ofis Tipi Performans Canavarı!
 
ASUS Expert Serisi bilgisayarların performans piramidinin zirvesinde, baş döndüren teknik özellikleriyle ProArt Station D940 yer alıyor. Göz alıcı dizaynıyla 8 litre hacimli kompakt bir kasanın içinde, inanılmaz performansı mümkün kılan Intel Core i9-9900K işlemci ve tam 11 GB belleğe sahip NVIDIA GeForce RTX2080TI ekran kartı yer alıyor. Geleceğin donanımlarıyla bugünden tanışmak isteyenler, D940 sistemlerini Intel Xeon işlemci ve RTX Quadro grafik çözümüne kadar yükseltebiliyor.
 
Çok farklı senaryolarda kullanıma uyum sağlaması için en geniş bağlantı seçenekleriyle donatılan ProArt Station D940, kompakt gövdesinde gizlenen performans canavarını soğutmak için yenilikçi bir hibrit sistem kullanıyor. Bugüne kadar sadece sunucu bilgisayarlarda kullanılan buhar odasının yanı sıra, dörtlü fan tasarımıyla ASUS ProArt Station D940 hem soğuk hem de sessiz çalışıyor. Yenilikçi dizaynı sayesinde yüksekliği kolayca ayarlanabilen bilgisayar, hiçbir ekstra araç gerece ihtiyaç olmaksızın kolaylıkla açılabiliyor.
 
Yeni Nesil İhtiyaçlar için ASUS Expert All-in-One
 
İş yerini kablo karmaşasından arındırıp, masalardaki kalabalığı ortadan kaldırmak isteyen şirketlerin öncelikli tercihi olan All-in-One (AiO) bilgisayarlar, şirketler için verimliliğin yanı sıra konfor sağlıyor. ASUS Expert AiO bilgisayarlar, incelikte çığır açan tasarımlarının yanı sıra dokunmatik ekran seçenekleriyle de şirketlerin verimlilik ihtiyacına en iyi yanıtı veriyor.
 
Yaygın Servis Ağı ve ASUS Güvencesiyle
 
Kurumsal bilgisayar alımı yaparken, bu cihazların uzun süreli kesintisiz kullanımını sağlayabilmek için bakım ve servis süreçlerinden de emin olmak gerekiyor. Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden ASUS, global bilgi birikimini ve uzmanlığını Türkiye’deki şirketler için yüksek müşteri memnuniyetine dönüştürüyor.
 
Türkiye’nin dört bir yanında konumlanan yaygın servis ağı ile kurumlara 7 gün 24 saat destek veren ASUS, 3 yıl uluslararası garanti, kapıdan alma ve kapıya iade, yerinde servis gibi müşteri odaklı yaklaşımıyla satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratıyor. Kurumlar, ASUS’un global güvencesiyle 3 yıl uluslararası garanti altında bulunan Expert Serisi bilgisayarlar ile kendi gelecekleri için teknolojiye en doğru yatırımı yapıyor.
 
 
İşinizi Kolayca Yönetin
 
ASUS Expert Serisi bilgisayarlar IT ekibinin yükünü en aza indirecek şekilde tasarlandı. Dayanıklı malzeme ve yüksek performans özellikleriyle birlikte bu bilgisayarları diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerin başında mükemmel yönetilebilirlik geliyor.
 
ASUS Kontrol Merkezi çözümü, donanım ve yazılımların izlenmesi ve uzaktan yönetimini kolaylaştırıyor. IT yöneticileri, ofisteki tüm bilgisayarlara zahmetsizce yazılım yüklemesi yapabiliyor.
 
ASUS İşletmecisiyle bilgisayarların cihaz bazında etkin yönetimi mümkün oluyor. Sistem geri izlemesi sağlayan ve USB erişimini kilitleyebilen bu yazılım, ayrıca tek tıkla uzaktan dosya imhası yapıyor.
 
 
 
 
Her İhtiyaca Bir ASUS
 
ASUS 30 yılı aşkın süredir dünyanın lider teknoloji üreticilerinden biri olarak bilgisayar tasarlıyor. 30 yılda değişen teknoloji trendleri ve çeşitliliği hızla kurumsal ihtiyaçlar neticesinde ASUS ürün ailesi birçok farklı üyeyle her türlü amaca hizmet ediyor.
 
ASUS’un kapsamlı ürün gamı, farklı formlarda dizüstü bilgisayarlardan, güçlü iş istasyonlarına, mini bilgisayarlardan yeni nesil All-in-One çözümlere çok çeşitli seçenekler sunuyor.

Diğer Yazılar

Sosyal Biz

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılar