spot_img
spot_img
spot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img

HP KOBİ’ler için İnovatif Perakende Çözümleri

Küçük işletmeler uygun maliyetli, güvenilir, kullanımı kolay ve büyük ölçekli işletmelerin kullandığı zarif ve göz alıcı tasarımlara sahip sistemleri kullanmak istiyor. Bu işletmeler için kasa alanı büyük öneme sahip. Bu yüzden kullanacakları ürünün kompakt olması ve kasa alanında dağınıklığı engelleyecek temel satış noktası aksesuarlarının bulunması gerekiyor.

HP Inc. EMEA Perakende Çözümleri, İşletme Birimi ve Satış Müdürü Natasja Andringa yeni duyurdukları çözümlerle ilgili şunları söyledi: “küçük ve orta ölçekli perakendecilerin ve hizmet sektörünün günümüz pazar koşullarında  başarılı bir şekilde rekabet edebilmeleri için  bir kasadan çok daha fazlasına ihtiyaçları var. Küçük işletmeler, hizmet ve perakende ortamlarında müşteri deneyimlerini iyileştirecek bir çözüm istiyor. HP Engage One Prime, küçük ve orta ölçekli perakendecilerin ve hizmet sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturuldu.
 
Uygun fiyatlı premium tasarım
  
HP Engage One Prime, küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan şık ve uygun maliyetli hepsi bir arada satış noktası çözümü olarak dikkat çekiyor. Hemen kullanılmaya hazır olarak gelen HP Engage One Prime, popüler yazılım ve ödeme hizmetleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olabilirken, perakende kurumlarının istediği güvenlik özelliklerini de içinde barındırıyor.

Uygun maliyet ve muhteşem tasarım. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan HP Engage One Prime’ın modern ve estetik tasarımı, uygun maliyetli olacak şekilde ve hepsi bir arada bir çözüm olarak geliştirildi. Düzgün kablo yönetim imkanıyla ve 14 inç diyagonal Full HD dokunmatik ekranı sayesinde kasa alanında mümkün olan en elverişli alanı yaratan bu çözüm, iş ortağı ve müşteri ekranları arasında rahatça geçiş yapılmasını sağlıyor. Belirli modellerde opsiyonel olan ve müşterinin görebildiği entegre ekran seçeneği de bulunuyor.

Kurulumu kolay. Kullanımı son derece kolay olan bu çözüm, birçok yerleşik aksesuar seçenekleriyle zenginleşiyor. Aksesuarlar arasında manyetik şerit okuyucu ve iş ortaklarını tanımlamak için NFC etiket tarayıcının yanı sıra QR kodlarını ve ürün barkodlarını okumak için kamera temelli tarayıcı da yer alıyor. Ekstra güvenlik, kasa çekmecesi ve iButton® okuyucusu için fiş yazıcı, barkod okuyucu, parmak izi okuyucu gibi opsiyonel aksesuarlarla çok daha fazla işlemi kolayca yapmak mümkün. 

Güvenilir performans. Ekstra güvenlik katmanı, güçlü ve çok çekirdekli heterojen Qualcomm® APQ8053 işlemci, çeşitli işlemci hızı seçeneği bulunan, ayrıca hafıza ve depolamayla gelen Android™ 8.1 işletim sistemini içeren HP Engage One Prime, işletmelerin günün en yoğun saatlerinin üstesinden kolayca gelmesini sağlıyor. Teknik destek kadar müşteriye ve müşterilerin kurumsal hedeflerine de odaklanarak oluşturulan sistem, HP’nin iki yıllık sınırlı garantisiyle korunuyor. Ayrıca garanti süresini HP Care Service ile 3 yıla kadar uzatmak mümkün.

HP, satış noktası çözümlerini HP Engage One Prime ile birlikte kullanıcılarına sunmak için dünya çapında diğer belirli ödeme sağlayıcı iş ortakları ve belirli bağımsız yazılım sağlayıcılarıyla birlikte çalışacak.
 
HP Engage One Prime’ın Şubat 2019’da satışa sunulması planlanıyor. Çözüme HP’den ve HP’nin dünya çapındaki yetkili POS iş ortakları ağından ulaşılabilecek. Ek olarak, perakende alanında uzmanlaşmış bağımsız yazılım sağlayıcılarının da çözümü desteklemesi planlanıyor.

Diğer Yazılar

Sosyal Biz

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılar