Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Yeni kredi paketi geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, iş dünyası için önemli bir müjdeyi duyurdu. Bakan Albayrak, istihdam için 3 kamu bankasının yeni bir kredi paketi hazırladığını açıkladı

Haberler Hit: 2433 / Yorum: 0 / 1 Kasım 2019 12:39
Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Yeni kredi paketi geliyor
-A +A

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 'Türkiye için değişim başlıyor' sloganıyla hazırlanan iş dünyası ile buluşma programlarına Malatya'dan start verdi.

Bakan Albayrak, Malatya'da yaptığı konuşmasında iş dünyası için önemli müjdeler duyurdu.

"FAİZLER YÜZDE 24'LERDEN YÜZDE 14'LERE GELDİ"

Bakan Albayrak, "Faizler yüzde 24'lerden yüzde 14'lere geldi. Birileri ne diyordu, 'Faizleri düşüremezler, faizleri düşürürlerse kur fırlayacak, enflasyon patlayacak.' Ne oldu? Hem faiz düştü hem kur patlamadı, enflasyon düşmeye devam ediyor." şeklinde konuştu.

İSTİHDAM ODAKLI KREDİ PAKETİ GELİYOR

"Bugün, istihdama katkı sağlamak adına 3 kamu bankamızla istihdam odaklı kredi paketini devreye alıyoruz." diyen Albayrak, "Bankalarımızın istihdam yoğun sektörlerde istihdam sağlama potansiyeli olan firmalara; belirlediğimiz sektörlerde, özellikle 2 yıla varan anapara ödemesiz, 5 yıla kadar vade içeresinde, çok uygun koşullarda, çok düşük maliyetli, özellikle uzun vadeli işletme kredisi kullandırmasıyla birlikte dört yeni ürünü hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : Berat Albayrak,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları