spot_img
spot_img
spot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img

2017’de iş dünyasına yön verecek 5 fikir

Herkesin aklından geçen ama bir türlü hayata geçiremediği fikirler vardır. Ama girişimde bulunurken çağa ayak uydurmak ve farklı olanı yapmak işin anahtarıdır. İşte 2017 yılında iş dünyasına yön verecek fikirlerden bazıları…

1. Google Business View Fotoğrafçısı Olmak

Google Street View ile caddeleri 360 derece görebilirken, artık bu uygulama Google Business View ile işletmelere ve mağazalara taşınıyor. Türkiye’de bu uygulama yeni yeni uygulanırken bu alanda kazanç sağlayabilirsiniz.

2. Oto Ekspertiz Dükkanı Açmak

İkinci el araba piyasanın çok geliştiği günümüzde, ikinci el araba almak isteyen kişiler, arabanın gizli bir kusuru olup olmaması konusunda yanılgıya düşüyor. Kimi servis böyle bir hizmet vermiyor. Kimi ekspertizler ise çok yüksek ücretler talep ediyor. İşte bu noktada böyle bir yatırım yapmak size yeni iş kapısı açabilir.

3. Sanal Ofis Kurmak
Sanal ofis hizmeti, bütçesi kısıtlı start-up’lar veya çoğunlukla ofis dışında çalışanlar için kurgulanmış bir ortamdır. Sanal ofisler ile kullanıcıların bir ofisleri var gibidir. Basitçe ifade etmek gerekirse, bir ofisi birden fazla kullanıcı kullanabilir. Kullanıcıların aldığı bu hizmet elektrik, su, toplantı yapma hakkı gibi hizmetler olup, tek bir fatura kesilir. Eğer yeterli kaynaklara sahipseniz, sanal ofis kurmak sizin için parlak bir fikir olacaktır.

 

4. Gayrimenkul Sektöründe Broker Olmak

İnşaat sektörünün hızla büyümesi ve yabancı yatırımların Türkiye’ye gelmesi ile özellikle ofis kiralama alanında broker’lara ihtiyaç duyuluyor. Yurtdışından ülkemize gelen yatırımcılar hangi bölgenin ne kadar kar getireceği, kendi ihtiyaçlarını karşılayıp karşılayamacağı konusunda bir fikre sahip olamayacağı için bir danışmana ihtiyaç duyar. Bu danışman sunduğu opsiyonlar ile müşterisinin en iyi tercihi yapmasını sağlar ve komisyon alır.

5. Cup’ta Noodle Satmak

Avrupa’da hemen hemen birçok kentte görebileceğiniz karton cup’larda noodle makarna ile yeni bir fast food trendi yaratabilirsiniz. Özellikle büyük şehirlerde ve nüfusun yoğun olduğu yerlerde, ayaküstü yemek yemek büyük bir alışkanlık haline gelmiştir. İnsanların hem dikkatini çekip, yeni bir şey denemesini sağlarken belki de müdavimleriniz olacaktır. Lezzetli noodle makarna satmak gıda sektöründe ne yapacağını bilemeyenler için farklı bir alternatif olabilir.

Diğer Yazılar

Sosyal Biz

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol
- Advertisement -spot_img

Son Yazılar