'KOBİ'ler desteklenmeli'

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "İş dünyası olarak liderlerden beklentimizin, şirketleri ve özellikle KOBİ'leri destekleyecek politikalara imza atmaları olduğunu söyledik" dedi

Kobiler Hit: 1221 / Yorum: 0 / 24 Kasım 2014 14:36
'KOBİ'ler desteklenmeli'
-A +A

TOBB Başkanı ve B20 Türkiye Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyası olarak liderlerden beklentilerinin, şirketleri ve özellikle KOBİ'leri destekleyecek politikalara imza atmaları olduğunu bildirdi.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, G20 Liderler Zirvesi kapsamında, liderlerle dünyanın önde gelen iş dünyası temsilcilerini buluşturan ve her G20 ülkesinden sadece bir iş dünyası temsilcinin yer aldığı G20-B20 Diyalog Toplantısı'na Türkiye'yi temsilen TOBB Başkanı ve B20 Türkiye Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Hisarcıklıoğlu, G20-B20 Diyalog Toplantısı sonrasında yaptığı değerlendirmede, G20 liderleriyle böyle bir platformda buluşmanın iş alemi açısından çok büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek, toplantı sayesinde iş dünyasının sorunlarını doğrudan G20 liderlerine aktarma imkanı bulduklarını ifade etti. Türkiye'yi temsilen bu toplantıda bulunmaktan gurur duyduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, toplantıda liderlere gelişmekte olan bir ülke olarak Türkiye penceresinden küresel ekonomiyi anlattığını kaydetti. Hisarcıklıoğlu, iş dünyası olarak liderlerden beklentilerinin, şirketleri ve özellikle KOBİ'leri destekleyecek politikalara imza atmaları olduğunu söylediğini belirtti.

G20'nin küresel bir istişare platformu olarak daha etkin olması gerektiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, G20 üyesi ülkelerin yanı sıra G20 üyesi olmayan ülkelerin de sisteme entegrasyonunu sağlamakla sorumlu olduklarını bildirdi.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları